Kleine beurt bij Vakgarage BSC Utrecht in Utrecht

Bij Vakgarage BSC Utrecht wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage BSC Utrecht niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage BSC Utrecht voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Utrecht altijd langs Vakgarage BSC Utrecht om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Utrecht? Kom dan langs Franciscusdreef 10-16 in Utrecht (Utrecht). Of neem contact op via mail info@vakgaragebsc-utrecht.nl of bel naar 030-2611122.

Contactgegevens

Vakgarage BSC Utrecht
Franciscusdreef 10-16
3565 AB Utrecht

tel.: 030-2611122
mail: info@vakgaragebsc-utrecht.nl